ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία ΄΄HYDROFIRE ΕΠΕ΄΄ ιδρύθηκε το 2003 από τους κ. Νικόλαο Σκληρό &  Στάθη Σκληρό συνεχίζοντας  έτσι την προγενέστερη εταιρεία HYDROFIRE OE  που με την σειρά της ιδρύθηκε το 1995.

Η εταιρία μας λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Αθήνα στη περιοχή του Αιγάλεω έκτασης  2100m2 και απο τον Ιούνιο του 2014 λειτουργεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO

Το όραμα μας απο τη πρώτη ημέρα  ίδρυσης της εταιρίας , είναι η συνεχής ενημέρωση και υιοθέτηση   νέων τεχνολογιών των προιόντων του χώρου μας , ώστε να καλύπτουμε  τις  απαιτήσεις των πελατών μας, προσφέροντας τους πάντα ποιοτικά υλικά και άριστη τεχνική υποστήριξη.

Η εμπορική  δραστηριότητα  της εταιρεία μας είναι η  προμήθεια υψηλής ποιότητας προϊόντων μηχανολογικού εξοπλισμού.

Τα προιόντα μας:
Εξοπλισμός για  συστήματα πυρόσβεσης- κλιματισμού και υδραυλικών δικτύων ύδρευσης- –αποχέτευσης. Η εταιρία μας απο το 1996  αποτελει το βασικό και αποκλειστικό συνεργάτης σε Ελλάδα – Κύπρο –Βουλγαρία  της μεγαλύτερης εταιρίας παγκοσμίως σε παραγωγή  και διάθεση αυλακωτών εξαρτημάτων και πυροσβεσικού εξοπλισμού VICTAULIC Αμερικής.
Επίσης η εταιρία μας αντιπροσωπεύει/συνεργάζεται  με τους εξής διεθνείς οίκους
CLAVAL  : ΜΕΙΩΤΕΣ / ΒΑΝΕΣ /ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ.
WEFATHERM  ΣΩΛΗΝΕΣ PP-R για ύδρευση –κλιματισμό
WALLRAVEN  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.

GENEBRE Φλαντζωτές Βάνες- Αντεπίστροφα-ηλεκτροβάνες-αυτοματισμοί
MANFREDI  Π/Φ  + Π/Σ.
PIPE LIFE πλαστικοί  σωλήνες και εξαρτήματα απο HDPE-PP-PVC-U
AURORA / FAIRBANKS  αντλίες πυρόσβεσης UL/FM Approved
FAS ITALY  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΡΟΥ
RAPIDROP εξοπλισμός πυρόσβεσης
OVENTROP  βαλβίδες εξισσορόπησης κλιματισμού
ELTRACE καλώδια προστασίας σωλήνων απο ψύξη.
RSP σωλήνες και εξαρτήματα αποχέτευσης  απο CAST IRON

Τεχνική υποστήριξη :
Η εταιρεία  με σκοπό  να παρέχει τη καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες της, παρέχει υπηρεσίες προμέτρησης υλικών απ τα σχέδια  και  χρησιμοποιεί λογισμικό Hydrocad  για τον έλεγχο των υδραυλικών υπολογισμών δικτύων πυρόσβεσης ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία των δικτύων  με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Για την HYDROFIRE ΕΠΕ
ΣΤΑΘΗΣ ΣΚΛΗΡΟΣ
Διευθύνων Σύμβουλος