Τεχνική υποστήριξη

Η Hydrofire έχει φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα του έργου σας.

Κοντά σας σε κάθε βήμα, με συνέπεια και ασύγκριτη οργάνωση

Υπηρεσίες Τακτικής Συντήρησης

Υπηρεσίες τακτικής συντήρησης από εξειδικευμένο συνεργείο και διάθεση ανταλλακτικών για προϊόντα της εταιρίας μας τα οποία πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα συντήρησης, σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία (Αντλητικά συγκροτήματα πυρόσβεσης – πυροσβεστήρες – συστήματα κατάσβεσης – συστήματα πυρανίχνευσης).

Μεταφορά των παραγγελιών σας

Μεταφορά των παραγγελιών σας με δικά μας μεταφορικά μέσα εντός Αττικής. Εάν το έργο σας βρίσκεται εκτός Αττικής, δεν χρειάζεται να σας προβληματίσει η οργάνωση της μεταφοράς. Παραδίδουμε την παραγγελία σας με δικά μας μέσα στην μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Τεχνική υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό επιτόπου του έργου σας για την εφαρμογή, εγκατάσταση και λειτουργία των προϊόντων μας. Παρέχουμε τεχνογνωσία για τη σωστή εφαρμογή αλλά και την άψογη λειτουργία της εγκατάστασής σας.

Τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη

Έχετε απορίες που πρέπει να απαντηθούν άμεσα; Η ομάδα μας είναι δίπλα σας για την επίλυση των προβλημάτων ή τις απορίες σας. Με ένα τηλεφώνημα θα έχετε τηλεφωνική, τεχνική υποστήριξη σχετικά με προβλήματα εφαρμογής και εγκατάστασης του εξοπλισμού μας.

Προμετρήσεις υλικών

Αφήστε τους ειδικούς μας να σας βοηθήσουν ώστε να παραγγείλετε ακριβώς τον εξοπλισμό που χρειάζεστε. Πραγματοποιούμε προμετρήσεις υλικών από τα σχέδια εφαρμογής του έργου σας, για τη δημιουργία ολοκληρωμένης λίστας παραγγελίας υλικών. Η λίστα θα βοηθήσει για την άμεση και με τις λιγότερες δυνατές ελλείψεις, παράδοση στο εργοτάξιο σας.

Σχεδιαστική απεικόνιση

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να λάβετε σχεδιαστική απεικόνιση εφαρμογών σε 3D. Αυτό προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκολία κατά την κατασκευή του έργου σας.

*Ορισμένες από τις παραπάνω υπηρεσίες έχουν χρέωση. Eπικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας  για να ενημερωθείτε αναλυτικά

Τμήμα πωλήσεων